Minnesstenar

Minnesstenar

Minnesstenar

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Speciella minnesmärken och gravstenar till rätt pris

Om du letar efter en minnessten eller minnesmonument är det ofta inte lätt att göra rätt val. Det är därför vi försöker hjälpa dig att hitta en lämplig minnessten på det tydligaste och enklaste sättet.

Vänligen notera! Innan du beställer minnesstenen är det lämpligt att diskutera med din kyrkogårdschef eller kommunen vad du kan och inte kan göra vid din lokala kyrkogård. Detta beror på att det ibland händer att minnesmärken måste följa förutbestämda dimensioner, typer av material och former. Det finns också vissa kyrkogårdar där endast stenhuggare från regionen får placera monument. Varje betongplatta under minnesstenen och stolpen under betongplattan ska installeras av kyrkogården.

När du har beställt minnesmärket skickar vi dig ett prov för godkännande. På så sätt kan du dubbelkolla texten på minnesmärket.

Om du vill placera minnesstenen i din trädgård kan du också använda vår plasthållare för urna. Du kan enkelt placera den själv.

Vilken minnessten väljer du?

Oavsett om du vill köpa en minnessten i glas, en keramisk minnessten eller en granit minnessten, är det möjligt på URNBUTIKEN. Vi har ett brett utbud av minnesstenar i olika former, storlekar och material. Alla våra minnesstenar är tidlösa, väderbeständiga, slitstarka och tillverkade av bästa kvalitet. Vi förstår att du kan bli överväldigad av de många val du måste göra. Om du inte riktigt kan räkna ut det, kontakta oss gärna. Vi kommer gärna att ge dig råd.

Köpa minnessten för din hund eller katt

När din älskade fyrbenta vän går bort har du flera alternativ för att säga adjö. Du kan till exempel välja att lämna ditt husdjur hos veterinären, välja kremering, begravning på en djurskyrkogård eller i din egen trädgård. Oavsett vilket alternativ du väljer är en minnessten alltid ett trevligt sätt att komma ihåg ditt husdjur och ger dig bokstavligen en plats att gå till. Du kan placera denna minnessten i din trädgård eller, naturligtvis, på en husdjurskyrkogård. En ofta såld minnessten för en hund eller katt är vår minnessten med bronshund eller kattstaty. Vi har denna sten i tre sorter; en minnessten med en liten hund, en minnessten med en större hund och en minnessten med en katt. Du kan anpassa dessa som du vill genom att välja typ av natursten, gravyrens färg, teckensnitt och text.

URNBUTIKEN. Vi ger dig gärna icke-bindande råd om köp av en minnessten. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved