URNBUTIKEN. Byte eller returnera

Byte eller returnera? Det gör vi naturligtvis!

På URNBUTIKEN, står vi bakom våra produkter, våra tjänster, och er, våra värdefulla kunder. Vårt mål är att erbjuda endast de finaste gåvor som är tillgängliga, gåvor som kommer att hjälpa till i läkningsprocessen och skapa bestående minnen för många år framöver. Varje objekt som vi erbjuder måste uppfylla strikta normer för utförande och design. Vi arbetar i nära samarbete med en utvald grupp av konstnärer, formgivare och leverantörer, för att säkerställa att de är av högsta kvalitet, och att varje beställning hos oss behandlas med fullständig precision. Du kan returnera varan kostnadsfritt inom 100 dagar från mottagandet. När du skickar tillbaka ett objekt, blir beloppet insatta på ditt bankkonto inom 7 dagar efter mottagandet. Artikeln måste därför vara intakt och returneras i originalförpackning till oss.

Hur kan jag skicka en beställning i retur?
För din bekvämlighet finns det två alternativ att returnera din beställning.

1. Returnera ditt paket genom att lämna in det på ett DHL Service Point / postkontor (gratis)
Returen behandlas av vår partner DHL. Du fyller i retursedeln och printar ut den. Därefter kan du limma eller tejpa fast retursedeln på paketet.

Packa produkten försiktigt så att den inte kommer att skadas under returleveransen. Och släpp av paketet på din närmaste, praktiska DHL servicepunkt.

Spara kvittot för inlämnat paket du får från din DHL servicepunkt. Normal retur-tid är c:a 1-2 veckor. Vänligen observera att vid högtrycksperioder kan returhanteringen bli något fördröjd, har du inte fått någon återkoppling på ditt tillbakaskickade paket inom 2 veckor, vänligen kontakta oss för vidare undersökning.

Observera! Om ni skickar ett paket från Norge kan ni skicka detta via Norska Posten. Ni behöver då ta en kopia på kvittot och mejla detta till oss så vi kan överföra summan till ert bankkonto. Skicka inte ditt paket via expressbrev!

2.    Returnera via ditt postombud
Dessutom är det möjligt att gå till ditt postombud. För att hantera ditt paket korrekt, fyll i retursedeln och lägg i orginalförpackningen. Kostnaden för en retur är ca 945 kr. För dessa kostnader står du själv. Skicka inte ditt paket via expressbrev! Vi vill naturligtvis behandla din retur så fort som möjligt. Ju mer information du fyller i, ju bättre vi kan hjälpa dig. När du vill returnera en artikel fyller du i returformuläret och bifogar det i paketet.

Returadress 
Vänligen skicka paketet och returformuläret till följande adress:

URNBUTIKEN.
Returna
Roggemole 8-14
8531 WB Lemmer
Nederländerna

Kredit kommer att tillämpas på ditt konto när objekt har tagits emot och bearbetats. * Eftersom vi inte kan ta ansvar för paket som försvinner eller skadas under transporten, rekommenderar vi att du försäkrar ditt paket för inköpspriset för varan innan det skickas tillbaka till oss.

Produkter som returneras enligt vår returpolicy återbetalas genom betalningsmedel som använts för att placera order (t.ex kreditkort). Din återbetalning är det faktiska inköpspriset för objektet. Till exempel, om du skickar tillbaka en rabatterad vara som köpts, kommer du att få en återbetalning för erlagda faktiska beloppet, inte det totala ordinarie priset för objektet. Du kommer att få ett e-postmeddelande när vi har mottagit din retur och har krediterat ditt konto. * Observera: Det kan ta upp till två fulla fakturerings cykler innan din kredit syns.

Om du har frågor eller vill ha råd kan du kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret, skicka ett e-mejl till info@URNBUTIKEN.se eller ringa till kuntjänst på telefonnummer: +4610 138 8904.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved