Riktlinjer för produkt- och företagsrecensioner

Hur kontrollerar och publicerar vi recensioner?

Vi lägger nästan alltid ut en produktrecension online; negativa, positiva och neutrala. Vi kontrollerar dock först om recensionen uppfyller våra recensionsvillkor och att recensionen inte är falsk. Vi kollar även om den är skrivet av någon som köpt varan hos URNBUTIKEN. Vi betalar inte för recensioner.

Varför finns det recensioner av artiklar?
Recensionerna på vår webbplats är till för att du ska kunna dela din upplevelse av en produkt med andra kunder. Vill du skriva en recension? Vi skulle verkligen uppskatta det! Kom ihåg dessa villkor när du skriver den så kommer din recension snart att finnas online.

Vi tillåter inte följande:
• Du köpte inte varan hos URNBUTIKEN.
• Åsikter eller uttalanden som inte har något att göra med din upplevelse av föremålet.
• Olämpligt språk (till exempel, men inte begränsat till, svordomar, rasistiska kommentarer, sjukdomar eller förtal).
• Referenser till andra webbplatser, oavsett om de är länkade eller inte.
• Rabatter, kommersiella åtgärder, kampanjer eller prisskillnader jämfört med andra (online)butiker.
• Kommersiellt innehåll och/eller ett kommersiellt syfte, om det inte uttryckligen anges i en separat paragraf.

När recensioner raderas:
URNBUTIKEN. kan, utan förvarning, neka en recension omedelbart efter att den skrivits eller radera den i efterhand. Detta kan bland annat göras i dessa fall:
• Om ett eller flera villkor inte respekteras eller URNBUTIKEN. har en rimlig misstanke om detta.
• Om recensionen handlar om produktinformation som var fel vid köptillfället men som sedan har ändrats. För att undvika att förvirra kunder kan vi välja att ta bort recensionen.
• När den automatiska kontrollen upptäcker ett onormalt mönster har vi anledning att tro att recensionen är falsk.
• En negativ upplevelse är aldrig en anledning att avvisa eller ta bort en recension. Om recensionen uppfyller kraven kommer den att läggas upp online, oavsett om den är negativ eller positiv.

Hur recensioner samlas in och visas
Endast URNBUTIKEN.s kunder kan skriva en recension av artiklar som de har köpt hos URNBUTIKEN. På så sätt är vi försäkrade om att recensioner skrivs av experter.

Du kan skriva en recension på två sätt:
1. Varje artikel på vår webbplats har en recensionsdel där du kan dela din egen recension.
2. Vi kommer att bjuda in dig via e-post att skriva en recension av något du köpt. Du kan sedan välja att skriva en produktrecension eller en företagsrecension på recensionssajten Trustpilot.

Recensioner är aldrig synliga direkt. Detta beror på att ursprung och innehåll kontrolleras automatiskt eller manuellt först. Vi gör denna kontroll själva. Vanligtvis kommer din recension att finnas online inom några dagar. För närvarande kan du inte redigera eller ta bort produktrecensioner själv. Vill du ta bort en recension du själv har skrivit? Vänligen kontakta vår kundtjänst.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved