Duo urnor

Duo urnor

Duo urnor

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Duo urna för två

Sedan långt tillbaka har nära och kära av avlidna valt familjegravar, för att begrava sina kära tillsammans, men numera väljer fler och fler människor en duo urna för två. En duo urna för två, även känd som en familjeurna, är urnor som symboliskt kan lagra askan av två nära och kära. Genom att välja en duo urna för två, kan partners eller familjemedlemmar stanna tillsammans även efter att de gått bort.

Alla våra duo urnor för två är mycket skickligt byggda. Det unika utseendet gör dessa duo urnor för två mycket speciella för att lagra askan hos dina nära och kära.

Att köpa en duo urna för två

Det finns två typer av urnor; en urna med två askkammare eller en uppsättning av två urnor som tillsammans bildar en vacker helhet. Våra urnor för två finns i olika stilar och material. Så det finns alltid en urna som passar de avlidna nära och kära.

Urnor för två för utomhusbruk

Urnor som placeras utomhus måste kunna motstå väderförhållanden som frost och regn. Det finns ett antal material som är lämpliga för utomhus; inklusive rostfritt stål, natursten och brons.

Rostfritt stål är ett högkvalitativt material med lågt underhåll som är motståndskraftigt mot alla väderförhållanden. Fördelen med urnor för två i rostfritt stål är att de är praktiskt taget underhållsfria. Urnor för två i marmor och granit är också lämpliga för utomhusbruk. Urnor i natursten förblir färgfasta och är lätta att rengöra med en fuktig trasa. Slutligen är våra urnor för två i brons också lämpliga för utomhusbruk. Detta beror på att brons är ett mycket korrosionsbeständigt, hållbart material.

Urnor för två med ljusstake

Att tända ett ljus har en vacker symbolisk betydelse, vilket gör att en urna för två med ljus blir mycket speciell. Detta beror på att levande ljus symboliserar sambandet mellan himmel och jord. Ett ljus tänds därför ofta för att fira den avlidne. De flesta människor bränner ett ljus ibland när de behöver lite extra styrka, till exempel en bröllopsdag eller den avlidne älskades födelsedag.

Vi har flera urnor för två med en ljusstake i vårt sortiment, till exempel vår keramisk urna för två 'evigt engagemang' med ljusstake. En speciell urna för två eftersom konstnären modeller från en djup inre känsla. Detta ger denna urna ett känsligt utseende. Efter torkningen, värms denna urna för två med ljusstake och får en bronsfinish. Det är också möjligt att anpassa denna speciella urna efter dina önskemål.

Duo urna för två med hjärta

Ett hjärta symboliserar den kärlek du känner för din avlidna älskade, vilket gör detta till en populär form för en urna för två. Vi har flera hjärtformade urnor för två i vårt sortiment, tillverkade av olika material. En ofta såld urna är bronshjärtformad urna; lämplig för både inomhus och utomhusbruk.

Duo urna för två med anpassad design

Det är också möjligt på URNBUTIKEN. att få din egen design utvecklad av oss. Du kan skicka en skiss, ett foto eller ett exempel på den modell som vi kan använda för att skapa en design. Vi skickar sedan ett erbjudande och tillverkar din urna när du godkänner det.

Har du frågor om att köpa en urna för två? Ta gärna och kontakta oss.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved