Våra kunder betygsätter oss med en genomsnittlig poäng på 4.6 baserat på 283 recensioner. Vi är mycket stolta över detta.

Duo urnor

Duo urnor

Duo urnor

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Urna som ett personligt minne

I begravningsindustrin är en förändring på gång. Tidigare var det begravning som var normen, men där nu kremering blivit mycket populärt de senaste åren. Därmed har också utbudet på urnor ökat otroligt. Det finns lika många sorter som smaker; är du efter en modell av elegant rostfritt stål eller klassisk keramik. Urnor finns i alla former och storlekar tillverkade av glas eller trä men även plast eller sten. Hos oss hittar du en bred samling. Något som också är bra: det är enkelt att beställa en urna på internet. Efter kremeringen kan du sätta urnan på en kyrkogård eller krematorium eller på en väl vald plats hemma. En vacker urna kanske kan ge dig fina minnen av den avlidne.

Söker du något speciellt som du inte hittar i vårt sortiment, var vänlig kontakta oss, så kan vi hjälpa dig med dina önskningar.

Den växande populariteten för kremering fortsätter. Under en lång tid var det inte vanligt med kremering i Sverige, men sedan 2004 är fler som blir kremerade än begravda. Den uppåtgående trenden fortsätter att öka. Med denna ökning av kremering blir det naturligtvis större efterfrågan på urnor. URNBUTIKEN ger dig möjlighet att beställa urnor på internet. Efter en kremering av en nära anhörig är det troligen skönt med vila. Ta en paus från all uppmärksamhet och tid att bearbeta sorgen.

Under denna bearbetning hör också till att hitta en vacker urna för den avlidne. Har du någon fråga om en urna? Då hjälper URNBUTIKEN dig gärna med svaret!

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved