Köp en unik djururna

Ditt husdjur hade en speciell plats i ditt liv. Han eller hon var inte bara ditt husdjur, utan också din bästa vän och trogna följeslagare. Husdjur ger oss villkorslös kärlek, stöd och tillflykt. Din väns bortgång lämnar en hel del sorg efter sig. En tomhet som inte kan fyllas så enkelt. För att kunna ge förlusten av ditt husdjur en plats att vila på väljer många djurälskare numera att förvara askan efter sitt husdjur i en husdjursurna.

Djururnor finns i olika varianter och material. Mycket tid och omsorg ägnas åt design och dekoration av husdjursurnorna. Deras unika utseende gör våra produkter idealiska för förvaring av ditt husdjurs aska. Vi har urnor lämpliga för olika husdjur, såsom hundurnor, katturnor och hästurnor.

Om du till exempel ännu inte har placerat askan efter din hund eller katt i en "standard"-hund- eller katturna kan du alltid fråga ditt husdjurskrematorium hur mycket aska det finns.

Om du redan har fått en "standard"-djururna kan du själv enkelt räkna ut innehållet i "standard"-djururnan och sedan överföra askan till en produkt som du väljer.

Djururnor Vikt Innehåll
  upp till 1 kilo 0,15 liter
  upp till 8 kg 0,5 liter
  upp till 12 kg 1,0 liter
  upp till 20 kg 1,5 liter
  upp till 40 kg 2,0 liter
  upp till 60 kg 3,0 liter
  > 60 kilo 4,0 liter+

Tabellen ovan är baserad på medelvärden. Vi ber om ursäkt i förväg för denna tabell, vi vet att detta är ett känsligt ämne. Vi tycker ändå att det är viktigt att informera dig så väl som möjligt.

Att köpa en djururna

Ditt husdjur har haft en plats i ditt hjärta i flera år och det kommer inte att vara lätt att komma över denna stora sorg. Genom att förvara askan i en husdjursurna kan du bokstavligen och bildligt talat ge din sorg en plats. Detta kommer att hjälpa dig i sorgeprocessen och det ger dig en plats att gå till när det är tufft.

Största utbudet av katt- och hundurnor, för inomhus- och utomhusbruk

URNBUTIKEN. erbjuder ett stort utbud av husdjursurnor i olika material och designer, till exempel en hundurna med tasstryck. När du vill göra ett minnesmärke för ditt husdjur utomhus rekommenderar vi att du väljer en djururna i brons rostfritt stål. När du vill placera urnan inomhus är alla material lämpliga. Du kan också välja en biologiskt nedbrytbar katturna eller hundurna. En biologiskt nedbrytbar katt- eller hundurna kan begravas, varefter urnan kommer att absorberas av jorden med tiden. Du kan också placera en biologiskt nedbrytbar katt- eller hundurna i en vattenmassa som ett hav eller en sjö. Detta är ett mycket fint sätt att ta avsked om din hund till exempel älskade att simma.

Vilka är de bästsäljande hundurnorna?

Tycker du att det är svårt att välja en lämplig hundurna? Då hjälper vi dig gärna. Var din hund en särskild ras? Om så är fallet kan en hundurna med en askbehållare som föreställer en specifik hundras vara det du letar efter. Vi säljer hundurnor för olika raser, såsom hundurnor för labradorer, hundurnor för franska bulldoggar och hundurnor för chihuahuas. Dessutom säljs det i stor utsträckning hundurnor med hjärtan eller hundurnor med namn. Du kan få en hundurna med namn gjord av oss genom att låta gravera en husdjursurna eller genom att lägga till en gravyrplatta på en husdjursurna. Tyvärr kan inte alla djururnor graveras eller förses med gravyrplatta. Behöver du råd om vilka djururnor som kan förses med ett namn? Vänligen kontakta oss.

Vilka är de bästsäljande katturnorna?

Med vårt stora utbud av husdjursurnor kan vi mycket väl föreställa oss att du kanske är överväldigad och inte vet var du ska börja leta efter den perfekta husdjursurnan. Därför vill vi ge dig en hjälpande hand. En av våra mest sålda katturnor är den brons urnan med en sovande katt. Denna katturna är lämplig för placering inomhus eller utomhus. Andra populära katturnor är katturnan i form av ett hjärta och katturnan med fotoram. Kan du inte riktigt lösa det? Vänligen kontakta oss, vi hjälper gärna till.

Vad ska man tänka på när man köper en urna till sin hund eller katt?

Att köpa en urna till din hund eller katt är inte enkelt, och det är en känslomässig process. Därför rekommenderar vi att du tar dig tid och vid behov diskuterar alternativen med dina familjemedlemmar.

För att hjälpa dig med detta har vi några råd till dig i processen att välja urna. Den här bloggen fokuserar på råd för att köpa en vanlig urna, men tipsen gäller såklart även vid köp av en husdjursurna.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved