URNBUTIKEN, vilka är vi?

Alla förtjänar ett värdigt avsked och ett fint minne

Vårt mål är hjälpa dig på ett öppet, modernt och kundvänligt sätt att leta efter ett påtagligt minne av dina kära. Dina önskningar är för oss viktiga. Genom samarbetet med våra konstnärer i både Sverige och utomlands, kan vi göra precis det du önskar.

URNBUTIKEN erbjuder passande urnor, asksmycken och relaterade produkter för alla och för varje budget i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi samarbetar med begravningsbyråer och krematorier.

Webbutiken är medvetet enkelt, funktionellt och användarvänligt utformad. Tack vare våra oberoende inköp, en god kunskap om material och ett öga för detaljer kan vi erbjuda våra högkvalitativa produkter till konkurrerande priser. Resultatet är ett unikt erbjudande, som breder ut sig och växer. Vi ser också till att du inte behöver betala några extra fraktkostnader.

URNBUTIKEN.
URNBUTIKEN.
URNBUTIKEN.

Framväxten av URNBUTIKEN.

Vi heter Sander van den Berg och Joost Kramer, grundare av URNBUTIKEN. Vi har känt varandra sedan grundskolan, vilket blir 38 år nu. Inspirerade av vår gemensamma passion för design, entreprenörskap och önskan att hjälpa andra, bestämde vi oss 2007 för att ta ett viktigt steg genom att förvandla vår vänskap till ett affärspartnerskap. Inte på grund av någon (semi)traumatisk upplevelse i samband med en begravning utan för att vi ville ge nära och kära ett speciellt påtagligt minne.

När vi började fanns det knappt några urnor och andra minnesföremål tillgängliga på nätet. Urnorna fanns på den tiden i vilken färg som helst, så länge den var svart. Detta ledde oss in på en internationell jakt på unika minnesföremål, ett sökande som pågår än idag.

Vi söker med ljus och lykta efter exceptionella minnesföremål som är ett värdefullt tillskott till vårt unika sortiment. Vi samarbetar med lokala hantverkare och konstnärer från hela världen som skapar handgjorda urnor, asksmycken och minnesmonument. Vi designar också våra egna produkter i samarbete med våra kunder och konstnärer, till exempel urnor i form av en Formel 1-bil, Buddha-urnor och en egyptisk urnlinje. Om du inte hittar det minnesföremål du letar efter i vår webbutik kan vi skapa ett minnesföremål enligt dina specifika önskemål. Varje minnesföremål är tillverkat med kärlek och omsorg. Dessa föremål är inte bara den sista viloplatsen utan också en påminnelse om det liv som levts.

På grund av den tillväxt vi har upplevt de senaste åren arbetar vi med ett otroligt härligt team. Tillsammans med Hendrik, Geeske och Gjalt bildar vi en otroligt sammansvetsad familj.

Varför handla hos oss?

Varför handla hos oss?

 största sortimentet i Europa;
 måttbeställningar är möjligt;
fri frakt och fria returer (100 dagar);
 kundtjänst som gör sitt yttersta för dig;
 säker betalning med kryptering;
 bra priser.

urnwinkel klantenbeoordelingen reviews uitstekend 

 Omdömen 4.4/5

 

URNBUTIKEN.
URNBUTIKEN.

Eftersom vi vill kunna ge den bästa möjliga service,  är vi öppna för din åsikt. Till exempel, om du saknar något, har en kommentar eller vill ha råd, vänligen ge detta tillkänna via info@urnbutiken.sevia vårt kontaktformulär eller per telefon på +4610 138 8904.

Du kan göra detta helt anonymt genom att endast fylla i textrutan. Vi hoppas vår butik stämmer bra överens med det du önskar, och är i förväg mycket tacksam för din kommentar.

Adress URNBUTIKEN.

URNBUTIKEN.
Roggemole 8-14
8531 WB Lemmer
Nederländerna

Tel:+4610 138 8904

Webbutiken

URNBUTIKEN.se

Butikens öppettider

Kundservice har öppet mån - fre 9.00 - 17.00 (ej allmänna helgdagar).

För närvarande har vi endast engelskspråkig kundtjänst.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved