Gravlyktor

Gravlyktor

Gravlyktor

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Gravmarkörer i brons, sten och rostfritt stål

En gravlykta eller gravljus ger en atmosfärisk dekoration för ett gravmonument. För att fira en älskad är att tända ett ljus som en fin ritual för släktingar vid graven. Stearinljuset i en gravlykta lyser eftersom väder och vind inte påverkar det.

En gravlykta är en vacker lösning för att bränna ett ljus eller oljelampa vid graven eller urnväggen. De flesta gravlyktor är lämpliga för att bränna både LED-gravljus och riktiga gravljus. URNBUTIKEN. har speciella gravlyktor av mycket hög kvalitet för inomhus-och utomhusbruk i sitt sortiment. Lyktorna och oljelamporna är gjorda av rostfritt stål, brons och natursten, bland annat material.

Det är mycket tillrådligt att använda en gravlykta för att bränna ett ljus på en gravsten. Det händer att gravljuset placeras direkt på monumentet, vilket får ljusvax att droppa på gravstenen. Stearin är mycket svårt att ta bort från monumentet, dessutom lämnar det fläckar på naturstenen. För att få bort ljusvaxet från stenen måste hela ytan vara professionellt polerad.
Gravlyktorna finns i olika varianter och storlekar och alla har en hög finish. Våra gravlyktor finns i olika färger, som silver, brons och guld.

Gravlyktor i brons

Bronsgravlyktor består av en legering av tenn och koppar. Brons är slitstarkt, starkt och korrosionsbeständigt, vilket gör det till ett perfekt material för en gravlykta. Våra bronslyktor passar perfekt till såväl klassiska som moderna monument av brons, glas, rostfritt stål och natursten.

Gravlyktor i aluminium

Aluminium är en lätt men högkvalitativ metall med lågt underhåll som tål alla väderförhållanden. Vi har moderna aluminiumgravlyktor, men också klassiska varianter. Aluminiumgravlyktorna är mycket lämpliga som gravdekoration för en minnessten eller urnvägg utomhus.

Rostfria gravlyktor

Rostfritt stål, en legering av 80% metall med tillsatser som nickel, titan, krom och molybden, är ett slitstarkt och slitstarkt material. På grund av materialets sammansättning varar det i flera år utan att skadas. Resistent mot alla väderförhållanden är det ett perfekt material för en gravlykta.

Soldrivna gravlyktor

URNBUTIKEN. har också ett brett utbud av soldrivna gravlyktor. Fördelarna med soldrivna gravlyktor är uppenbara; det finns inget behov av att byta ut dessa lampor så ofta och det finns ingen risk för brand eller ljusvax. Våra soldrivna gravlyktor är vattentäta och motståndskraftiga mot alla väderförhållanden.

För flera lyktor är det möjligt att gravera namn och datum i gravljuset. URNBUTIKEN. ger dig gärna råd om gravlyktor. Har du frågor? Vänligen kontakta oss.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved