En värdig (ask) destination för din hund

En värdig (ask) destination för din hund

Ett värdigt (ask)resmål för din fyrbenta vän

Förlusten av en hund kan orsaka djup sorg, precis som förlusten av en kär vän. Din hund har varit en viktig del av din familj i många år, så förlusten kommer att lämna ett stort tomrum. Därför är det trevligt att ha ett konkret minne av din hund som du kan hålla i handen eller ge en plats i ditt hem.

Hundtimmar

Numera finns det fler och fler sätt att ge en avliden hund en värdig slutdestination, till exempel hundurnor. Dessa urnor är speciellt utformade för hundar och finns i olika former och storlekar, från tassavtryck till hjärtan. En del av våra hundurnor kan till och med personaliseras med gravyr.

Hundurnor finns i olika material, vi har hundurnor i glas, hundurnor i mässing och hundurnor i keramik. Det finns även biologiskt nedbrytbara urnor som tillverkas av material som sand eller salt. De biologiskt nedbrytbara hundurnorna kan placeras i jorden, och efter en tid kommer urnan att förgås och bli ett med naturen igen. Det är också möjligt att placera hundurnan i en sjö eller ett hav. Ett vackert avsked om din hund älskade att simma.

Smycken av hundaska

Det är också möjligt att behålla en del av hundens aska genom ash smycken. Ash-smycken är ett vackert sätt att alltid ha din älskade hund nära dig. Vi har olika smycken av aska i vårt sortiment, t.ex. hängsmycken av aska, armband av aska och ringar av aska. Dessa smycken finns till exempel med en hundtass, ett hjärta eller en hund. I vårt sortiment hittar du endast askesmycken som är tillverkade av hållbara material, t.ex. högkvalitativt rostfritt stål, silver och guld. På så sätt kan vi garantera att du kan bära dina smycken länge.

Mysig sten

Dessutom finns det också mysiga stenar. Det är små stenar som kan fyllas med lite aska. Tack vare den naturliga utformningen och den mjuka ytan ligger varje gosig sten bekvämt i handflatan. Du kan därför alltid ha din älskade hund med dig var och när du vill. På så sätt kan du alltid ha ett litet minne med dig och dra nytta av det när du behöver det.

Andra sätt att minnas din hund på

Du kan också välja att begrava din hund på en särskild hundkyrkogård. Hundkyrkogårdar är speciella platser där hundar begravs. De är utformade för att ge hundar en värdig sista viloplats och ge deras ägare möjlighet att ta farväl och minnas sin hund.

Hundkyrkogårdar är ofta indelade i olika avdelningar för olika storlekar och raser av hundar. Vissa kyrkogårdar erbjuder också möjligheter att placera en plakett eller en annan typ av minnesmärke på din hunds grav. Dessa platser är ofta vackert anlagda och erbjuder en lugn och fridfull miljö som sista viloplats för din fyrbenta vän.



Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved