Gravvaser

Gravvaser

Gravvaser

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Gravvaser för på gravstenen, urnväggen eller urnmonumentet

När en älskad går bort vill du göra allt för att graven ska se så vacker ut som möjligt. En gravvas kan bidra till detta. En gravvas är en vacker och hållbar lösning för att placera blommor vid graven, på gravstenen eller urnväggen. Genom att använda en vas kommer blommorna att hålla längre och graven ser snyggare ut.

Gravvaserna finns i olika varianter och storlekar

URNBUTIKEN. har speciella vaser i sitt sortiment av mycket hög kvalitet. Gravvaserna är bland annat gjorda av rostfritt stål, brons, mässing och natursten.

Det finns olika typer av vaser vi erbjuder. Vissa är lämpliga att placeras ovanpå graven eller på marken, andra har en spik som kan sättas in i marken.

Om du vill ha en skräddarsydd gravvas är det också möjligt. URNBUTIKEN. kommer gärna att ge dig råd om gravvaser utan någon skyldighet. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Gravvaser granit

Vi har vaser gjorda av olika material, inklusive granit. Granit är ett mycket hårt material, så risken för skador är liten. Eftersom granit är en naturlig produkt är varje vas unik.

Gravvaser plast

Vi har också olika gravvaser av plast i vårt sortiment. Dessa vaser är gjorda av mycket högkvalitativ plast, som är beständigt mot väderförhållanden och temperaturer ner till -15 grader. Detta gör plast till ett mycket lämpligt material för gravvaser. Dessutom är gravvaser i plats konkurrenskraftigt prissatta.

Har du några frågor eller behöver du råd om köp av en gravvas?

Vill du ha råd eller mer information om att köpa en gravvas? Tveka inte att kontakta oss! Du kan nå oss via telefon från måndag till fredag, under kontorstid. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär, skicka ett meddelande via chattfunktionen eller skicka oss ett e-mail.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved