Asksmycken i silver

Asksmycken i silver

Asksmycken i silver

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Sida
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Sida
Filter

Asksmycken i silver

Allt fler väljer att behålla en liten mängd aska, en hårlock eller lite jord från graven i en askurna efter kremeringen eller begravningen av deras avlidna närstående eller husdjur. För många människor har det en positiv effekt att bära en askurna, till exempel ett askhänge i silver, under och efter sorgeprocessen. Genom att bära en askurna kan du hålla din närstående nära ditt hjärta.

Varför välja asksmycken i silver?

När din närstående avlider finns det olika alternativ för att förvara askan. Du kan till exempel välja att förvara askan i en urna, men det finns också många andra alternativ. Om du vill bära din älskade nära dig för alltid kan du välja en askurna i silver, till exempel ett askhänge, en askberlock eller en askring i silver. I en askurna i silver kan du inte bara förvara aska, utan också en hårlock, jord från graven eller en tygbit. När du beställer en askurna i silver får du alltid en medföljande fyllningsanvisning så att du själv kan fylla askurnan. Om du vill vara 100 % säker på att askprydnaden i silver inte går att öppna igen så rekommenderar vi att du låter smycket limmas eller lödas av en guldsmed.

Vi erbjuder asksmycken i silver som kan bäras av både vuxna och barn. Dessutom är våra askesmycken av hög kvalitet så att du kan bära dem länge utan att de skadas.

Kommer du att välja ett askhänge i silver eller ett annat asksmycke i silver?

Vi har olika asksmycken i 925 sterling silver i vårt sortiment, till exempel hängsmycken, ringar och berlocker.

Askhänge i silver

URNBUTIKEN. har flera olika askhängen i silver i sitt sortiment, till exempel hjärtformade askhängen i silver, askhängen i form av ett kors i silver, askhängen i form av ett oändlighetstecken i silver, askhängen i silver med zirkoniasten och askhängen i form av en tår. Tåren är en symbol för förlust, vilket gör detta askhänge i silver till ett smycke med en vacker mening. Kort sagt vi har ett fantastiskt sortiment av askhängen och det finns alltid ett som passar alla dina önskemål.

Askberlocker i silver

Vårt sortiment av askberlocker i silver är också omfattande. Berlockerna sitter inte fast på armbandet, utan armbandet går genom hängsmycket. Våra askberlocker passar till nästan alla armband, men du kan också köpa armband från oss som är specialgjorda för askberlocker. Dessa armband är extra starka, så att det nästan är omöjligt att slita sönder dem.

Askringar i silver

Dessutom säljer vi även vissa askringar, t.ex. en askring i silver med onyx och askringar med hålrum. En askring är diskret och elegant och känns inte genast igen av folk i din omgivning.

Minnessmycken i silver

Förutom asksmycken i silver säljer vi även minnessmycken i silver. Silverminnessmycken levereras inte med en askbehållare för kremeringsaska, utan är avsedda att vara ett minne av din avlidna nära och kära. Vi har silverminnessmycken i olika stilar, från moderna till klassiska. Så det finns en god chans att du hittar ett speciellt minnessmycke som passar dig och din närstående.

Asksmycken i silver med fingeravtryck

En del av våra asksmycken kan också anpassas med ett fingeravtryck. Ett asksmycke med fingeravtryck symboliserar bandet med ditt bortgångna barn, din make, hustru, mor eller partner. På detta sätt kommer minnet av din älskade att vara för evigt. För att beställa ett asksmycke i silver med fingeravtryck, lägg helt enkelt till en bild (fingeravtrycksscanning) i beställningen.

Behöver du råd om hur du köper asksmycken i silver?

Vill du ha råd eller mer information om silverhängen eller andra asksmycken? Kontakta oss i så fall. Du kan nå oss per telefon måndag till fredag under kontorstid. Du kan också fylla i kontaktformuläret, chatta med oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved