Våra kunder betygsätter oss med en genomsnittlig poäng på 4.6 baserat på 283 recensioner. Vi är mycket stolta över detta.

armband med askhållare

armband med askhållare

armband med askhållare

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Unika högkvalitativa askarmband

Efter kremeringen av din närstående är det möjligt att lägga askan i en urna och ge urnan en vacker plats i ditt hem. Dock är detta naturligtvis inte det enda sättet att förvara askan på. Kanske har du ett större behov av att hålla din avlidne närstående så nära dig som möjligt. Detta kan exempelvis göras med ett askarmband. 

Att bära ett askarmband har för många en positiv effekt under och efter sorgeprocessen. Genom att bära ett askarmband bär du alltid med dig din avlidne närstående. För många människor är det en speciell och framför allt påtaglig påminnelse om en speciell person. Detta är därför ett alternativ som allt fler väljer. I ett askarmband kan du förvara en liten mängd aska, en hårlock eller lite jord från graven efter kremeringen eller begravningen av sin avlidne närstående eller sitt husdjur. I vårt sortiment hittar du armband för kvinnor, män och barn.

Armbander med askhållare för män

Även om de flesta armband är universella och kan bäras av både män och kvinnor är handledsomkretsen hos män ofta något större än hos kvinnor, vilket gör att vissa unisexarmband är för korta för män. Därför har vi även armband som är specialdesignade för män. Ett populärt armband med askhållare för män är länkarmbandet i rostfritt stål som finns i olika färger. Detta är ett modernt askarmband, som innehåller ett litet utrymme för förvaring av en symbolisk mängd aska. Våra läderarmband är också mycket populära bland män. 

Askarmband för kvinnor

Förutom askarmband för män har vi även en stor kollektion för kvinnor. Ett av våra populära askarmband är askarmbandet med sötvattenspärlor med en askbehållare i silver. Detta askarmband är ett speciellt smycke med en vacker symbolisk betydelse. Sötvattenspärlor står för känslomässig balans, lugn och ro. Ett annat populärt armband är askarmbandet i ädelmetall med ett hjärta. Ett modernt smycke med litet utrymme för att behålla en symbolisk mängd aska. Om dessa bästsäljande askarmband inte är något för dig har vi turen att ha många fler i vårt sortiment. Är du fortfarande inte helt säker? Vänligen kontakta oss, vi hjälper gärna till.  

Varför köpa ett askarmband hos URNBUTIKEN.? 

Alla våra askarmband av hög kvalitet och tillverkade av rostfritt stål, läder, guld eller silver, i vilken prisklass du än letar efter. Kvaliteten på ett askarmband är viktigt, eftersom smycket är tidlöst och ska hålla länge. Askarmbanden är designade och tillverkade för hand av erfarna silversmeder.

Armbanden har ett utrymme där en liten, symbolisk mängd aska från din närstående kan placeras. Askarmbandet är lätt att fylla och limma själv. Vi rekommenderar att du alltid limmar armbandet så att det sitter säkert på plats. Om du vill vara 100% säker på att askarmbandet inte längre kan öppnas råder vi dig att låta din juvelerare limma eller löda det.

Vi garanterar armbandens kvalitet. I den osannolika händelsen att något är fel erbjuder vi full garanti och service efter beställning av armbanden.

Göra ett armband med askhållare personligt?

Det går även bra att få de flesta armband graverade. Det här är ett bra sätt att göra askarmbandet ännu mer personligt. Man kan till exempel få sitt namn och ett datum ingraverat på askarmbandet, men en text är också möjlig. Vänligen kontakta oss om du upplever några tvivel under beställningsprocessen.

Går det att fylla askarmbandet själv? 

Våra asksmycken är designade så att du enkelt kan fylla dem själv. Våra asksmycken och minnessmycken är försedda med ett (skruv)lock som du enkelt kan skruva loss. Du kan sedan använda en liten tratt eller en bit ihopvikt papper för att hälla lite aska i öppningen. Du kan hitta mer information i vår omfattande manual om att fylla asksmycken. Känner du inte för att göra det själv? I så fall kan du också fråga din begravningsbyrå eller krematoriet om de kan hjälpa dig. Du kan också boka tid hos oss i vår butik eller en liten mängd aska till oss. Och vi fyller ditt askarmband utan kostnad.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved