Natursten urnor

54 artiklar

Naturstensurnor är bland annat gjorda i marmor och granit.

Marmorurnor

Eftersom marmorurnor är en naturprodukt kommer ingen urna vara den andra lik, varje marmorurna är unik. Fotot ger dig en indikation på hur urnan kan se ut. Våra marmorurnor är lämpliga inom- såväl som utomhus. Marmor som använts för den här urnan är från ett stenbrott i Asien. Man har kapat stora stenblock som sedan bearbetas i en speciell mall, som sedan formas till en urna. Efter den processen, putsas och poleras den.

Graniturnor

Eftersom grantiturnor är en naturprodukt  kommer ingen urna bli den andra lik, varje urna är unik. Fotot ger dig en indikation på hur urnan kan se ut. Graniturnan är lämplig både inomhus och utomhus. Granit som används i den här urnan kommer från ett stenbrott i Asien. Man har kapat stora stenblock som sedan bearbetas i en speciell mall, som sedan formas till en urna. Efter den processen putsas och poleras den för hand. 

URNBUTIKEN. Ger dig gärna mer information om våra marmor och graniturnor. Kontakta oss gärna på telefon, e-mail eller använd vårt kontaktformulär. Kontaktformuläret.