URNBUTIKEN, vilka är vi?

Alla förtjänar ett värdigt avsked och ett fint minne.

URNBUTIKEN erbjuder passande urnor, asksmycken och relaterade produkter för alla och för varje budget i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi samarbetar med begravningsbyråer och krematorier.

Vårt mål är hjälpa dig på ett öppet, modernt och kundvänligt sätt att leta efter ett påtagligt minne av dina kära. Dina önskningar är för oss viktiga. Genom samarbetet med våra konstnärer i både Sverige och utomlands, kan vi göra precis det du önskar.

Webbutiken är medvetet enkelt, funktionellt och användarvänligt utformad. Tack vare våra oberoende inköp, en god kunskap om material och ett öga för detaljer kan vi erbjuda våra högkvalitativa produkter till konkurrerande priser. Resultatet är ett unikt erbjudande, som breder ut sig och växer. Vi ser också till att du inte behöver betala några extra fraktkostnader.

Adress URNBUTIKEN    
URNBUTIKEN    
Houtsaachmole 3d    
8531 WC Lemmer    
Nederländerna    
     
Tel: +4610 138 8904    
För närvarande har vi endast engelskspråkig kundtjänst    

 

BIC-code:          RABONL2U
IBAN-code:        NL19RABO0135980909

Eftersom vi vill kunna ge den bästa möjliga service,  är vi öppna för din åsikt. Till exempel, om du saknar något, har en kommentar eller vill ha råd, vänligen ge detta tillkänna via info@URNBUTIKEN.se eller via vårt kontaktformulär. Du kan göra detta helt anonymt genom att endast fylla i textrutan. Vi hoppas vår butik stämmer bra överens med det du önskar, och är i förväg mycket tacksam för din kommentar.

URNBUTIKEN. Urnor

Speciella urnor och asksmycken till salu. URNBUTIKEN. Speciellt, prisvärt

Speciella urnor och asksmycken till salu. URNBUTIKEN. Speciellt, prisvärt