Betalning URNBUTIKEN.

Betalning av din beställning på URNBUTIKEN.

Säker betalning på URNBUTIKEN kan göras på två sätt, nämligen;

1. Betalning med kreditkort (Mastercard, Visa och American Express)
2. Betalning med PayPal

ANVÄND ALLTID DITT BESTÄLLNINGSNUMMER VID BETALNING!

Betalning med kreditkort (Mastercard, Visa och American Express)

Betala på internet är ungefär lika säkert och enkelt som att betala i affären. Den största delen av alla inköp online betalas med keditkort. När du ska betala skriver du i ditt Visa, Mastercard eller American Express kortnummer och förfallodatum. Alla försäkringar gäller som du har på ditt kreditkort, också köp på internet.

En annan fördel är att din beställning blir behandlad direkt, detta innebär att din order också kan skickas så fort som möjligt.

 

 

Betalning med PayPal

PayPal är en säker och smart online-betalning. Ett PayPal-konto är gratis när du betalar. Vill du få betalt med PayPal, kommer PayPal begära en avgift för det. Genom att helt enkelt koppla ditt bankkonto till ett PayPal-konto kan du betala säkert på nätet hemma och utomlands.

Du behöver inte fylla på ditt PayPal-konto med pengar om du betalar direkt med ditt kreditkort. Om du får pengar insatta på ditt PayPal-konto (t.ex återbetalning) är det enkelt att senare överföra ett belopp till ditt eget bankkonto.

För PayPal är säkerheten avgörande. Finansiell information skickas aldrig  till säljaren. PayPal har också en förebyggande tjänst som arbetar dag och natt för att garantera säkerheten och betalningsgarantin på nätet. PayPal erbjuder också “köparskydd”  så att de kan hjälpa dig att få tillbaka pengarna om något skulle gå snett med ett köp eller en försäljning, förutsatt att några få krav är uppfyllda.

SSL säker betalning

SSL är en förkortning för Secure Socket Layer. SSL är ett protokoll för att skapa en krypterad länk mellan en webbserver och en webbläsare. Denna länk ser till att alla data som skickas mellan webbservern och webbläsaren förblir hemliga för utomstående och kan inte stjälas. SSL är en standard som används av miljontals webbplatser för säkra transaktioner på nätet med personlig information, där kreditkorts- och adressinformation krypteras.