Guld och vitguld

Guld och vitguld

Guld och vitguld

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Asksmycken i gult guld eller vitt guld. Unika asksmycken och minnessmycken.

Fler och fler väljer att hålla en symbolisk mängd aska, ett hårlås eller någon jord från graven i så kallade asksmycken, som askhängen efter kremering eller begravning av den avlidne älskade eller husdjur. Att bära asksmycken, minnessmycken eller askhållare i guld har en positiv effekt för många människor under och efter sorgprocessen och är en påtaglig påminnelse om din älskade. När du beställer ett guldsmycke från oss får du alltid en fyllningsguide med det, så att du själv kan fylla dina asksmycken.

Om du vill ha 100% säkerhet om att smycken i gult guld eller vitt guld inte kan öppnas igen, rekommenderar vi att du limmar dina smycken eller kontaktar din juvelerare.

Vilken typ av asksmycken i guld väljer du?

Vi har asksmycken i guld i vårt sortiment, som kan bäras av män, kvinnor och barn. Till exempel kan du beställa ett gyllene askhänge, gyllene askhållare, gyllene askringar eller ett gyllene klockklipp från oss. Alla våra asksmycken i guld är av hög kvalitet, så att du kan bära dem under en lång tid utan att de tar skada.

Askhänge i guld

URNBUTIKEN. har flera askhänge i guld i sitt sortiment, såsom askhänge guld hjärta, askhänge stjärna och askhänge fjärilsguld.

Stjärnan symboliserar bland annat ljuset i mörkret och porten till himlen, vilket gör ett gyllene askhänge med stjärna till ett smycke med en vacker mening. Kort sagt, vi har ett vackert utbud av gyllene askhängen, så det finns alltid en som passar alla dina behov.

Askberlocker i guld

Vi har också ett stort utbud av askberlocker i guld. Våra askberlocker i guld är lämpliga för nästan alla armband, inklusive Pandora, Sim Stars, Larenza, Amora och Trollbeads armband. Du kan också köpa armband från oss som är särskilt lämpliga för askberlocker. Dessa guldarmband är av hög, robust kvalitet, vilket gör dom hållbara.

Asksmycken i guld med fingeravtryck

Vi har olika asksmycken i vårt sortiment som du kan anpassa genom att få ett fingeravtryck ingraverat. Ett asksmycke med fingeravtryck gör minnet av din avlidna älskade påtaglig och symboliserar sambandet med din älskade. För att beställa ett asksmycke i guld med fingeravtryck, lägg till en bild/scanna till er beställning.

Minnessmycke i guld

Förutom asksmycken i guld, säljer vi också minnessmycke i guld. Minnessmycke i guld har inte en askhållare, men är avsedda till minne av din avlidne och älskade. Vi har ett brett utbud av minnessmycke i guld, men om du har en personlig idé kan du alltid diskutera detta med oss. Vår juvelerare kan ge dig ett lämpligt förslag.

Behöver du råd om att köpa minnessmycke i guld eller andra minnessmycken?

Vill du ha råd eller mer information om till exempel askhängen i guld eller annat asksmycke i guld? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi kan nås via telefon, men du kan också mejla oss, fylla i kontaktformuläret eller chatta med oss.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved