Askberlocker i silver

Askberlocker i silver

Askberlocker i silver

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Askberlocker i silver eller askpärlor

Fler och fler människor väljer att hålla en liten mängd aska eller lite jord från graven i så kallade askberlock, askpärlor, minneshållare efter kremering eller begravning av den avlidne eller husdjur. Att inkludera en askberlock har en positiv effekt för många människor under och efter sorgprocessen och är en påtaglig påminnelse om den avlidne.

Askberlocker är gjorda av 925 Sterling silver, vilket innebär att hållaren består av 92,5% silver. De återstående 7,5% består av en legering för att ge styrkan till hållaren. De här askhållarna är perfekta, vilket gör dem oigenkännliga som asksmycken. Askberlock kommer utan band och skickas helt gratis.

Våra askberlock kan hålla en symbolisk mängd aska, ett lås eller lite jord från graven. Om du vill vara 100% säker på att askberlocker inte kan öppnas igen, rekommenderar vi att du limmar ihop din askberlock eller tar hjälp av din juvelerare.

Vilka typer av askberlocker erbjuder vi?

Vi har en stor samling av askberlocker i silver lämpliga för armband från märken som Pandora, Sim Stars, Larenza, Imenso, SilveRado, Biagi, Amora, Trollbeads och Tedora. Våra askberlocker kan bäras av både män, kvinnor och barn och är lämpliga för mänsklig aska såväl som djur.

Fjäril som askberlock

En av våra bästsäljare är fjärilen som askberlocker. En fjäril har flera symboliska betydelser. En av dessa betydelser är att fjärilen symboliserar livets korthet och bräcklighet, vilket gör askhållare-fjärilen väl lämpad för en ung persons död. Fjärilen har också en religiös betydelse och symboliserar liv, död och uppståndelse. En fjäril som askberlock är därför alltid en vacker och passande ide.

Askberlocker för husdjur

Vi har ett brett utbud av askberlock som lämpar sig för att hålla askan av din avlidna fyrbenta vän. Så vi har askberlocker med tassavtryck, askberlocker med en katt eller till exempel askberlocker med ben / tuggbett på dem. Alla dessa askberlocker är gjorda av 925 Sterling silver och finns i olika prisklasser. Dessutom skickas våra askhållare i silver helt gratis.

Behöver du råd om att köpa en askberlock i silver?

Har du frågor eller behöver råd om att köpa en askberlock i silver? Kontakta oss gärna! Du kan maila oss, ringa oss, chatta med oss eller fylla i kontaktformuläret. 

Vårt mål är att hjälpa dig att välja ett konkret minne om din älskade på ett öppet, modernt och kundvänligt sätt. Dina önskemål är centrala för detta.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved