Ädelmetall asksmycken

Ädelmetall asksmycken

Ädelmetall asksmycken

Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter
Visa som Rutnät
Rutnät
Listvy
Listvy
Filter

Prisvärda asksmycken, hög kvalitet

Efter kremeringen av din närstående eller trogna följeslagare är det möjligt att placera askan i en urna och ge urnan en vacker plats i hemmet. Kanske föredrar du att ha din avlidna närstående eller ditt avlidna husdjur så nära dig som möjligt. I det fallet är ett fint alternativ att bära en askurna. Genom att bära med dig askan har du en påtaglig påminnelse om den avlidne. Askprydnaden har valts ut för en form med en tydlig innebörd, som får ett speciellt utseende genom sin enkelhet och yta.

Prisvärda asksmycken i rostfritt stål i hållbar kvalitet

Oavsett vilken prisklass du vill ha är alla asksmycken av hög kvalitet och tillverkade av rostfritt stål. Kvaliteten är viktig eftersom ett vackert asksmycke är tidlöst och ska hålla länge. De prisvärda asksmyckena i rostfritt stål är designade och tillverkade för hand av erfarna guldsmeder. Rostfritt stål är mycket lämpligt för tillverkningen av prisvärda asksmycken på grund av dess hårdhet och allergivänliga karaktär. Du behöver inte oroa dig för att smyckena ska skadas eller repas. Det rostfria stål som används är av typ 316, det vill säga kirurgiskt stål. Detta är det mest högkvalitativa stålet som används vid tillverkning av smycken. Detta material är till och med mer hållbart än silver eller guld.

Asksmycket har ett utrymme där en liten mängd av din närståendes aska kan placeras. Smycket är lätt att fylla och limma själv och vi tillhandahåller alltid en fyllningsanvisning med ditt prisvärda asksmycke. Vi rekommenderar att du alltid limmar askprydnaden så att den sitter säkert på plats.

Vilket prisvärt asksmycke passar dina behov?

URNBUTIKEN. har ett brett utbud av olika typer av prisvärda asksmycken, t.ex. prisvärda askhängsmycken och askberlocker. Hos oss betalar du inga extra fraktkostnader i efterhand, så du slipper oväntade kostnader i kassan. Konsumentpriserna på vår webbplats inkluderar moms och fraktkostnader.

Prisvärda askhängen

Letar du efter ett prisvärt askhängsmycke? Då har vi säkert ett hänge som passar dig och din avlidna närstående. Ett populärt smycke är ett billigt hängsmycke i form av ett hjärta. Hjärtformade smycken visar den villkorslösa kärleken till den närstående som gått bort, den kärlek som sannerligen inte försvagas efter bortgången. Vi har flera varianter av dessa i vårt sortiment, bland annat en med ett tassavtryck för att minnas ditt avlidna husdjur. Ett annat populärt prisvärt askhänge är askhänget med stjärna. Ett askhänge med en stjärna har en vacker symbolisk betydelse, nämligen att din närstående kommer att leda dig på rätt väg i framtiden och vakar över dig. Vi har också olika varianter av detta hängsmycke i vårt sortiment, bland annat det billiga guldpläterade askhänget "Stjärna" och ett antal silverfärgade hängsmycken.

Prisvärda asksmycken för män

Våra billiga askesmycken kan bäras av både män och kvinnor. Det finns dock vissa askesmycken som är mer lämpliga för män. Män väljer ofta enkla, diskreta smycken. Asksmycke "Roller" i rostfritt stål och askhänge "Rör" är exempel på detta. Båda är subtila, diskreta askesmycken. Tycker du att det är svårt att välja ett lämpligt smycke? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Har du några frågor eller behöver du råd om hur du kan köpa prisvärda asksmycken?

Vill du ha råd eller mer information om t.ex. billiga askhängen eller andra billiga asksmycken? Tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss per telefon måndag till fredag under kontorstid. Du kan också fylla i kontaktformuläret, chatta med oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.

Copyright © 2021 - 2035 | Legend Corporation | All rights reserved